Voor Natuurlijk!Kloof geldt in ons credo de regel; iedere gast ‘de ultieme gast!’ Een bij ons gehouden evenement of bruidsfeest zal blijvend bij onze gasten als één van de mooiste herinneringen in het geheugen staan gegrift. U wilt toch immers ook dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven wordt? Natuurlijk!Kloof is een officiële trouwlocatie en met haar mooie omgeving ‘de locatie’ om uw bruiloft te voltrekken en te vieren, een zogenaamd ‘Huis der gemeente’ en biedt u deze ambtelijke dienst aan, alsmede er een onvergetelijke dag van te maken! Dit houdt dus in dat u niet alleen in het stadhuis, maar ook bij ons kunt trouwen. Tevens kunt u aansluitend de bruidstaart aansnijden en toasten op uw geluk met een heerlijk glas champagne.

Wanneer het weer dat toelaat, kunnen festiviteiten, een barbecue of bruidsfeest, die in de zalen worden gehouden of onze ‘romantische serre, óók buiten in ons prieel van onze prachtige tuin of ‘bruidstuin’ worden gearrangeerd. Waar nodig biedt Natuurlijk!Kloof de beste oplossing en dat maakt ons ‘de juiste partner’ voor ‘uw feest op maat!’

Bruidstuin

Heel belangrijk is natuurlijk de plek waar je gaat trouwen. Onze bruidstuin is zeer geschikt voor het maken van uw bruidsfoto’s in dit natuurlijk prachtige gebied, of voor een welkomsttoast. Tevens is voor uw ambtelijke diensten onze tuin sinds 2004 erkend als trouwlocatie namens de gemeente Bergen op Zoom. Wanneer het weer dat toelaat, kunnen festiviteiten, een barbecue of bruidsfeest die in de zalen worden gehouden of onze ‘romantische serre, óók buiten in onze prachtige tuin of ‘bruidstuin’ worden gearrangeerd. U kunt in ons bruidsprieel dus het ‘ja woord’ laten galmen in het bijzijn van al uw gasten. Dit kan natuurlijk alleen als het goed weer is. Als het een echte Hollandse regenachtige dag is, wordt de dienst in onze prachtige romantische serre verzorgd. Dat zal aan deze bijzondere dag niets afdoen. Voor Natuurlijk!Kloof geldt in ons credo de regel; iedere gast ‘de ultieme gast!’ Een bij ons gehouden bruidsfeest of ander evenement, zal blijvend bij onze gasten als één van de mooiste herinneringen in het geheugen.