Vanaf 1 Juni 2020 zijn wij voor passanten geopend zijn. Dit met een kleine kaart die geldt vanaf 11:00 tot 19:00u.

We zullen de eerst komende periode geopend zijn op zaterdag en zondag. Vanaf Augustus gaan we bekijken of we het terras aan zullen houden op alleen de zondagen wegens de enorm toenemende drukte.

Wij streven ernaar u een prettige dag te bezorgen. Wegens de coronamaatregelen zullen wij u dan ook op afstand begroeten. Ook aan de hygiëne word gedacht. Zo hebben we bij onze buitenbar spatschermen opgehangen, staat er ontsmettingsmiddel voor uw handen klaar en zullen we grondig alle materialen voorafgaand uw aanwezigheid desinfecteren.

In deze Corona periode werken wij samen met het compleet nieuw opgerichte bedrijf Pura Mundus. Een bedrijf dat zich kenmerkt in hoogwaardige hygieneproducten. De producten zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het vervliegt zich snel op de huid, Is niet plakkerig, En veroorzaakt geen irritaties op de huid. Dit is prettig voor u, maar ook prettig voor ons.

bent u nieuwsgierig geworden, en bent u toe aan een relaxte dag op ons zonnige terras? U bent van harte welkom. Wij zullen de service verlenen die u van ons gewend bent. Dit betekent snelle & vriendelijke service gecombineerd met uiterste dienst en product kwaliteit.

Hopelijk ontmoeten en begroeten we u snel.

Team | Natuurlijk Kloof