Huwelijk

U wilt toch ook dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven wordt?

Natuurlijk!Kloof is een prachtige locatie om uw bruiloft te vieren.
Met de gezellige sfeer en prachtige bosrijke omgeving kunnen wij uw feest tot een onvergetelijke dag maken.
Natuurlijk! Kloof is een officiële trouwlocatie, een zogenaamd “Huis der gemeente” en biedt u deze ambtelijke dienst aan.
Tevens kunt u aansluitend de bruidstaart aansnijden en toasten op uw geluk met een heerlijk glas champagne.

Een huwelijksfeest op maat

Natuurlijk is de trouwdag een van de meest romantische momenten van uw leven. Er zullen heel veel zaken geregeld moeten worden. De feestlocatie neemt daarbij een zeer belangrijke rol in. Voor zowel uw feest, receptie als huwelijksdiner biedt Natuurlijk! Kloof hierin vele mogelijkheden. Een feest op maat en niets is voor ons onmogelijk. Van een ‘aangekleed’ kopje koffie tot een exclusieve champagnetoast. Van uitgebreid buffet tot intiem à la carte diner. Dit kan een menu zijn van 3, 4, 5 of 6 gangen of van een kleine receptie tot een spetterend feest. Dat alles met romantisch uitzicht op het natuurlijke bosgebied rondom Natuurlijk! Kloof.

Een trouwdag zonder zorgen

De enthousiaste crew van Natuurlijk! Kloof o.l.v. Peter, Alice, Dylan & Kyle Hultermans nemen graag de organisatie van u over, zodat u ontspannen kunt genieten van deze zo belangrijke dag in uw leven. U heeft samen met familie, vrienden, kennissen of collega’s de tijd te genieten van de lekkere hapjes en de bijbehorende altijd heerlijke glas champagne. Om deze fantastische dag nog meer tot een succes te maken werkt Natuurlijk! Kloof bovendien samen met bedrijven die bijvoorbeeld uw drukwerk, aankleding of fotoreportage kunnen verzorgen, dus naast onze mooie locatie en culinaire verwennerijen, kunnen wij voor u aan uw trouwdag ook alle daaraan verbonden zaken regelen en daarmee bij u nog meer uit handen nemen om u een onvergetelijke zorgeloze trouwdag te bezorgen

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan voor een trouwdag zonder zorgen