’Puur Natuur’ Hiervoor zijn we gemaakt.


Sinds 1 Juni 2020 zijn wij voor passanten geopend. Dit met een kleine kaart die geldt vanaf 11:00 tot 19:00u.

De eerste periode waren we geopend op zaterdag & zondag met ons terras. Wegens de toenemende drukte, gaan we dit alleen nog realiseren op zondagen. Vanaf 8 Augustus zijn we op de zaterdagen voor passanten gesloten.

Wij streven ernaar u een prettige dag te bezorgen. Wegens de coronamaatregelen zullen wij u dan ook op afstand begroeten. Ook aan de hygiëne word gedacht. Zo hebben we bij onze buitenbar spatschermen opgehangen, staat er ontsmettingsmiddel voor uw handen klaar en zullen we grondig alle materialen voorafgaand uw aanwezigheid desinfecteren.

In deze Corona periode werken wij samen met het compleet nieuw opgerichte bedrijf Pura Mundus. Een bedrijf dat zich kenmerkt in hoogwaardige hygieneproducten. De producten zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het vervliegt zich snel op de huid, Is niet plakkerig, En veroorzaakt geen irritaties op de huid. Dit is prettig voor u, maar ook prettig voor ons.

bent u nieuwsgierig geworden, en bent u toe aan een relaxte dag op ons zonnige terras? U bent van harte welkom. Wij zullen de service verlenen die u van ons gewend bent. Dit betekent snelle & vriendelijke service gecombineerd met uiterste dienst en product kwaliteit.

Hopelijk ontmoeten en begroeten we u snel.

Team | Natuurlijk Kloof

Uniforme voorwaarden vindt u hier: https://www.natuurlijkkloof.nl/uniforme-voorwaarden-horeca/

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

 1. Nicky Olluyn zegt:

  Goede middag!

  Ik zou voor mijn verjaardag heel graag zaterdag 11/7 bij jullie komen lunchen. We zijn dan met 6 volwassenen en 1 baby. Hoe laat we er exact zullen zijn, kan ik moeilijk voorspellen. Dat hangt van de baby zijn ochtenddutje af… Het zal iets tussen 12u en 13u30 zijn. Is dat een probleem? Is er sowieso genoeg plaats op het terras? Hebben jullie een kinderstoel of nemen we die zelf mee?

  Vriendelijke groeten en tot volgende week 🙂
  Nicky Olluyn

  1. Dag Nicky,

   Hartelijk dank voor je bericht.
   Onze excuses voor het late bericht.
   Contact via telefoon werkt voor ons altijd het meest aangenaam. Ik zal de reservering voor u bevestigen. En uiteraard zijn wij voorzien van kinderstoelen.

   Tot Zaterdag.

   Met vriendelijke groet,
   Kyle Hultermans | Natuurlijk!Kloof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *