Voor een ‘Natuurlijk’ afscheid

Om ook aan dit minder leuke aspect in het leven waardevol vertegenwoordigd te kunnen zijn, biedt Natuurlijk! Kloof hiervoor diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij u ten dienste staan i.v.m. de ceremonie, dienst of herdenkingsplechtigheid. Onze locatie is hiervoor zeer geschikt. Het uitzicht is een passende en bovenal belangrijke factor die licht geeft aan zo’n belangrijke en intense plechtigheid. Zowel binnen in onze serre of buiten in onze natuurrijke omgeving.

afscheid nemen in alle rust

De dienst/ceremonie/herdenkingsplechtigheid hoeft dus niet per sé op de begraafplaats of crematorium plaats te vinden. Na enig organiseren is een ceremonie bij Natuurlijk!Kloof een zeer geschikte keuze.

Er zijn veel mogelijkheden bij een ceremonie/dienst. Bijna alles kan, het is vooral belangrijk te zoeken naar rituelen die passen bij de overledene, maar ook waar de nabestaanden zich in kunnen vinden. Als men zich afvraagt of men dit emotioneel wel kan doen, dan is het wellicht handig met ons samen andere passende opties te bespreken. Natuurlijk willen de nabestaanden zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de overledene.

Wij verzorgen alles op maat, en kunt u op een passende manier afscheid nemen zonder tijdsdruk.

Wilt u na de dienst nog een glas heffen met alle familieleden, vrienden, kennissen of collega’s, dan staan wij ook zeker voor u klaar om de condoleance te verzorgen. Ook verzorgen wij zoetige of hartige, brood, soep of warme maaltijden tijdens deze condoleance indien u dat wenst.

Onze uniforme voorwaarden vindt u hier: https://www.natuurlijkkloof.nl/uniforme-voorwaarden-horeca/

Aanbevolen artikelen