Uitvaart

Afscheid zoals het ’t mooiste is!
Om ook aan dit minder leuke aspect in het leven waardevol vertegenwoordigd te kunnen zijn, biedt Natuurlijk!Kloof hiervoor mogelijkheid tot zaalverhuur. Zo kunnen wij u ten dienste staan i.v.m. de ceremonie, dienst of herdenkingsplechtigheid. Onze locatie is hiervoor zeer geschikt te maken. Het uitzicht is een passende belangrijke factor licht te geven aan zo’n belangrijke en intense plechtigheid.

De dienst/ceremonie/herdenkingsplechtigheid hoeft dus niet niet per sé op de begraafplaats of crematorium. Na enig organiseren is een ceremonie bij Natuurlijk!Kloof een zeer geschikte keuze wanneer men een heel bijzondere bosrijke locatie wenst. Er zijn veel mogelijkheden bij een ceremonie/dienst. Bijna alles kan, het is vooral belangrijk te zoeken naar rituelen die passen bij de overledene, maar ook waarin de nabestaanden zich kunnen vinden. Als men zich afvraagt of men dit emotioneel wel kan doen, dan is het wellicht handig met ons samen andere passende opties te bespreken. Natuurlijk willen de nabestaanden zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de overledene.

Natuurlijk!kloof regelt wanneer u dat wenst een lekker kopje koffie/thee met cake/koek, krenten- of suikerbrood. Heerlijk vers belegde broodjes en als alternatief sandwiches of scones (een soort kwarkbroodjes, die zoet of hartig belegd kunnen worden). Een compleet buffet of een afscheidsdiner behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk!Kloof biedt ook diverse passende consumpties aan.