Bruiloften

Trouwen

Uw wilt toch ook dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven wordt? Natuurlijk!Kloof is een pracht locatie om uw bruiloft te vieren. Met de gezellige sfeer en prachtige bosrijke omgeving kunnen wij uw feest tot een onvergetelijke dag maken. Natuurlijk!Kloof is een officiële trouwlocatie, een zogenaamd “Huis der gemeente” en biedt u deze ambtelijke dienst aan. Dit houdt in dat u niet alleen in het stadhuis, maar ook bij ons kunt trouwen. Natuurlijk!Kloof is na het stadhuis ‘de locatie’ om te trouwen en u kunt bij ons zelfs meer gasten ontvangen. Tevens kunt u aansluitend de bruidstaart aansnijden en toasten op uw geluk met een heerlijk glas champagne. Uniek in Nederland is, dat u ook kunt trouwen op ons prachtige jacht Fairline Phantom 50, Flybridge van 16 m!

Natuurlijk is de trouwdag een van de meest romantische momenten van uw leven. Er zullen heel veel zaken geregeld moeten worden. De feestlocatie neemt daarbij een zeer belangrijke rol in. Voor zowel uw feest, receptie als huwelijksdiner biedt Natuurlijk!Kloof hierin vele mogelijkheden. Een feest op maat en niets is voor ons onmogelijk. Van een ‘aangekleed’ kopje koffie tot een exclusieve champagnetoast. Van uitgebreid buffet tot intiem à la carte diner. Dit kan een menu zijn van 3, 4, 5 of 6 gangen of van een kleine receptie tot een spetterend feest. Dat alles met romantisch uitzicht op het natuurlijke bosgebied rondom Natuurlijk!Kloof.

De enthousiaste crew van Natuurlijk!Kloof o.l.v. Peter en Alice Hultermans nemen graag de organisatie van u over, zodat u ontspannen kunt genieten van deze zo belangrijke dag in uw leven. U heeft samen met familie, vrienden, kennissen of collega’s de tijd te genieten van de lekkere hapjes en de bijbehorende altijd heerlijke glas champagne.

Om deze fantastische dag nog meer tot een succes te maken werkt Natuurlijk!Kloof bovendien samen met bedrijven die bijvoorbeeld uw drukwerk, aankleding of fotoreportage kunnen verzorgen, dus naast onze mooie locatie en culinaire verwennerijen, kunnen wij voor u aan uw trouwdag ook alle daaraan verbonden zaken regelen en daarmee bij u nog meer uit handen nemen om u een onvergetelijke zorgeloze trouwdag te bezorgen.

Bruidstaart
Trouwkaarten ontwerpen & drukken
De gehele locatie aankleden qua versiering
Fotograaf en/of videograaf
Enveloppenkist
Bedankjes
etc.

Bruiloft extra’s; DJ / artiest
Op maat kan iedere door u gewenste muziekgenre voor u worden geregeld door 1 van onze top-DJ’s. Een live-band behoort ook tot de mogelijkheden, mits u dat zelf wilt arrangeren. U kunt ook een keuze maken uit de artiesten-ton die wij voor u hebben samengesteld.

Tegenwoordig is het de trend om tijdens een bruiloft je niet meer te houden aan de etiketten van het traditionele trouwen en worden bruiloften om die reden steeds leuker en persoonlijker.